Coolshaping Winactie

The touch of science

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Jouw Huid Kliniek

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Jouw huid kliniek

Wil jij een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie of injectables? Het klinkt haast onwerkelijk maar de wetenschap liegt niet! Op dit moment zijn er drie verschillende technologieën die de collageenaanmaak stimuleren. Hierdoor wordt de huid verstrakt in de hals, decolleté, rondom de ogen of buik. Daarnaast kunnen ook rimpels minder worden of zelfs verdwijnen waardoor er geen fijne lijntjes meer zichtbaar zullen zijn

Waar kunnen we je mee helpen?

Veilig en pijnloos je huid verjongen

Maak een einde aan die sinaasappel huid

Je gezicht liften zonder operatie

Wanneer smeren niet meer helpt

Welke oplossingen zijn er wanneer je jouw huid wilt verjongen?

Chirurgie

Fillers

Science

Technologie

Supplementen

Crème

Er zijn meerdere methodes om de huid te onderhouden en om rimpels, cellulitis en striae te verminderen. Echter zijn dit geen methodes om de huid daadwerkelijk te verjongen en de rimpels, cellulitis en striae te verwijderen. Een operatie of fillers kan voor velen een te grote stap zijn door risico’s die hierbij komen kijken zoals lange herstel periodes en de kans op een onnatuurlijk resultaat. Daarnaast spelen natuurlijk ook de kosten een grote rol. Wil jij toch een mooi en natuurlijk resultaat behalen zonder het begaan van een operatie of fillers? Dan is het kiezen voor de nieuwste technologie waarbij jouw collageen opnieuw wordt aangemaakt de beste oplossing!

Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in ons lichaam. De naam is afgeleid van het Griekse woord κολλώ (Colla=lijm) en betekent ook wel samenbinden. Onze gewrichten, botten, spieren, haren, nagels, bindweefsel en huid bestaan allemaal uit collageen. Het speelt dus een belangrijke rol voor veel organen in ons hele lichaam! Ons lichaam maakt zelf collageen aan, maar na ons 25ste levensjaar begint de natuurlijke aanmaak van collageen steeds verder af te nemen. 

Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in al onze bindweefsels waaronder de huid, pezen, gewrichten, kraakbeen en botten. De collageenvezels in onze huid zijn ontzettend belangrijk voor de huidstructuur en de stevigheid van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de collageen aanmaak steeds meer af wat invloed heeft op de kwaliteit van de huid. Dit is dan ook de reden dat we meer rimpels krijgen en de huid steeds meer verslapt als we ouder worden.

Op dit moment zijn er een drie verschillende technologieën die zonder chirurgische ingreep je collageen kunnen vernieuwen. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen zullen deze technologieën het huidoppervlak en omringende huidstructuren niet beschadigen

Het lichaam wordt als het ware misleid. Doordat er warmte in het lichaam wordt gebracht zal het lichaam denken dat het eigen collageen is beschadigd. Als reactie hierop zal het lichaam daarom zelf starten met het aanmaken van nieuw collageen, waardoor de huid stakker en elastischer wordt. Het effect dat je zult ervaren is een vermindering of verdwijning van bestaande rimpels en oneffenheden waardoor je een jonger uiterlijk zult krijgen. 

De technologieën zullen de huid liften en contouren in bijvoorbeeld het gezicht, nek en decolleté. Zo kan een wenkbrauw lift, lip lift, bil lift en knie lift allemaal gerealiseerd worden zonder dat hier een operatie voor nodig is. Daarnaast verwijdert de technologie ook cellulitis en striae. 

De Technologie

In onze kliniek bieden wij drie verschillende behandelingen aan voor huidverstrakking. Deze maken gebruik van non-invasieve technologieën, waaronder monopolaire radiofrequentie en ultrasoon geluid, soms in combinatie. Uitgebreid onderzoek en de positieve ervaringen van miljoenen mensen bevestigen de veiligheid en effectiviteit van deze technologieën voor het vernieuwen van collageen en het strakker maken van de huid. Op basis van jouw wensen kunnen wij je een eerlijk en onafhankelijk advies geven over welke van deze drie behandelingen het beste bij jou past.

Thermage FLX behandeling

Wat is Thermage FLX?

Thermage FLX zijn radiologische golven. Deze behandeling is een favoriete behandeling van onze klanten en van BN’ers e wordt ook wel ‘no downtime – all in one’ genoemd. Het zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd, verstevigt en gelift. De resultaten zijn al zichtbaar na één behandeling. 

Deze technologie levert natuurlijk ogende en langdurige resultaten op met weinig hersteltijd in vergelijking tot chirurgische facelifting. De behandeling werkt voor alle huidtypes en biedt verbeteringen op alle gebieden, waaronder snelheid, comfort en betere resultaten. 
Lees meer…

Exile Ultra 360 behandeling

Wat is een Exile Ultra 360 behandeling?

Bij de behandeling Exilis wordt mono polaire RF gecombineerd met Ultrasound. De Exilis is gericht op het verminderen van ongewenste vetophopingen middels een pijnvrije technologie. Deze behandeling kan worden gebruikt voor het verminderen van rimpels, huid verslapping en het verbeteren van de huid. Je kunt je huidskleur verbeteren en je figuur definiëren in slechts enkele weken! Lees meer…

Ultherapy / HIFU behandeling

Wat is Ultherapy / HIFU behandeling?

Ultherapy / HIFU behandeling maakt gebruik van veilige en beproefde energie van ultrageluid waarbij de energie wordt gefocust om de diepe structurele steunlagen van de huid te stimuleren. Hierbij worden ook de lagen die bij een chirurgische facelift worden behandeld meegenomen. Van deze behandeling heb je geen hersteltijd nodig. Er wordt geen gebruik gemaakt van vreemde stoffen of radicale veranderingen. Het effect dat je zult ervaren is een huid die geleidelijk aan meer verfrist en opbeurt. Lees meer…

Welke Technologie is het beste geschikt voor mij?

Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende technologieën, de resultaten en de risico’s die eraan verbonden zijn. Uit ons onderzoek blijken drie behandelingen wereldwijd uit te blinken. We realiseren ons dat er veel overlapping is tussen deze technologieën. Toch zijn er subtiele verschillen, en dat is de reden waarom we hebben gekozen voor alle drie de behandelingen. De resultaten variëren per persoon en zijn afhankelijk van factoren als huid, vetgehalte en de vorm van het gezicht. Daarom kunnen bijvoorbeeld twee personen met dezelfde symptomen verschillend advies krijgen over welke behandeling het beste resultaat zal opleveren.

Wil je weten welke behandeling het beste bij jouw past?
Plan een vrijblijvend intake consult. 

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten. 

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.