Coolshaping Winactie

Anti Aging

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Wat is anti aging?

Wanneer moet je beginnen met een anti aging behandeling?

Wetenschappelijke gezien betekent anti aging (anti-veroudering) het vertragen, voorkomen of omkeren van het verouderingsproces.

Er is een overvloed aan informatie op het internet te vinden over anti-aging huidverzorging. Volgens schoonheidsexperts is het raadzaam om aan het eind van de twintig of het begin van de dertig te beginnen met anti-aging behandelingen om rimpels zo lang mogelijk te voorkomen. Naast rimpels denken we natuurlijk ook aan het verslappen van de huid bij de kaaklijn, oogleden, wenkbrauwen en rond de mond. Producten zoals supplementen en crèmes geven, ondanks hun claims, geen liftend effect, maar kunnen er wel voor zorgen dat rimpels minder snel ontstaan. Echter, de reeds bestaande rimpels zullen niet verdwijnen. Hoe eerder je begint met het verzorgen van je huid, des te langzamer zal het verouderingsproces verlopen.

Welke behandeling is het beste geschikt voor jouw?

Binnen de niet-chirurgische Anti Aging branche worden drie behandelingen vaak beschouwd als de Rolls-Royce. De technologieën achter Thermage FLX, Exilis Ultra 360 en Ultherapy / HIFU zijn allemaal geschikt om het verouderingsproces enkele jaren te vertragen of zelfs om te keren. Elke behandeling beweert de beste oplossing te zijn. Om volledig objectief te zijn, biedt United Beauty Clinics alle drie de behandelingen aan, zodat we een eerlijk en onpartijdig advies kunnen geven.

Op basis van jouw huid en wensen geven wij advies over welke technologie het beste bij jou past. Dit betekent vaak dat we alle drie de verschillende technologieën voor één cliënt inzetten. Uiteindelijk ben jij degene die beslist welke technologie we zullen gebruiken voor de behandeling. Je keuze kan afhangen van de duur van de behandeling, de kosten en het comfort (of ongemak) dat je bij een bepaalde behandeling ervaart. We hechten er waarde aan dat je geen enkele vorm van druk van ons ervaart!

Resultaat

Onze behandelingen vereisen geen hersteltijd, waardoor je direct kunt doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Hoewel je direct na de behandeling al resultaat zult zien, wordt het uiteindelijke effect zichtbaar na ongeveer 3 tot 6 maanden. Dit hangt af van de snelheid waarmee jouw lichaam nieuw collageen aanmaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstrakt en gelift. Een operatie is hier niet voor nodig. Het effect van onze behandelingen zal wel 1 tot 2 jaar aanhouden!

Enkele anti aging resultaten

Voor

Na

Voor

Na

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten. 

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.