Coolshaping Winactie

Gladde buik

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Een mooie gladde buik willen we allemaal!

Naarmate je ouder wordt, is het steeds lastiger om op gewicht te blijven. Voor velen zijn de buik en de heupen een zone waar vet zich het meest en dus het snelst opslaat. Wanneer het je lukt om af te vallen, is er kans dat er huid overblijft die is uitgerekt. Ook kun je last blijven houden van rimpels of striae. Wij hebben vier non-invasieve behandelingen, waarmee we zonder operatie jouw buik, dijen, heupen en armen weer strak kunnen maken.
Thermage FLX, Exilis Ultra 360 en Ultherapy / HIFU en AWT zijn de vier nieuwste en beste non-invasieve technologieën waarmee jouw huid weer kan worden verstrakt. 

Waarom technologie?

We zien veel mensen tobben met een verslapte huid, oneffenheden als littekens, striae en rimpels op hun lichaam. De oorzaken hiervan kunnen veel verschillen. Zo kan striae bijvoorbeeld ontstaan door een zwangerschap, overgewicht of veroudering en verslapping van de huid. In sommige gevallen is het voldoende om te gaan sporten en op je voedingspatroon te letten, maar helaas lukt het niet iedereen om op deze manier een strakke huid te behouden of te krijgen. Daarnaast zijn crèmes en voedingssupplementen helaas geen oplossing tot het verstrakken en verjongen van de huid. 

Een operatie of fillers kan voor velen een te grote stap zijn door de risico’s die hierbij komen kijken. Risico’s zijn, lange herstel periodes en kans op een onnatuurlijk resultaat, maar natuurlijk spelen ook kosten een grote rol. Wil jij toch een mooi en natuurlijk resultaat behalen zonder het begaan van een operatie of fillers? Dan is het kiezen voor de nieuwste technologie, waarbij jouw collageen opnieuw wordt aangemaakt, de beste oplossing! 

Welke Technologie is het beste geschikt?

In de meeste gevallen gebruiken wij de technologie AWT-cellulite tegen celluliti en striae.  Wanneer je nog last hebt van vetrandjes, worden deze gebieden behandeld met de Exile Ulthera-RF technologie. Heftige slappe huid wordt behandeld met een Thermagic behandeling. In principe zijn alle vier de technologieën die wij gebruiken, geschikt om je huid te verstrakken. Aan de hand van een intakegesprek zullen wij kijken welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past om het meest optimale resultaat te bereiken. 

Resultaat

Onze behandelingen hebben geen hersteltijd, waardoor jij meteen weer verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden. Bij de meeste mensen zal er 1 uur na de behandeling geen roze gloed meer te zien zijn. Direct na de behandeling kun je al resultaat zien, maar het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van hoe snel jouw lichaam collageen aanmaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstrakt en gelift. Hier is dus geen operatie voor nodig. Het effect van onze behandelingen zal wel 1 tot 2 jaar aanhouden! 

Enkele resultaten

Voor

Na

Voor

Na

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten. 

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.