Coolshaping Winactie

Technologie

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Wil jij een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie en injectables? Het klinkt haast onwerkelijk, maar de wetenschap liegt niet! United Beauty Clinics heeft het antwoord. Met drie van de beste niet-invasieve anti-aging technologieën is er geen chirurgische ingreep meer nodig om de kaaklijn te verstrakken en de verslapte huid in de hals en in het gezicht te herstellen.

Technologie vs een facelift

De onderstaande technologieën maken gebruik van RF en/of Ultrasound met als doel het stimuleren van de collageenproductie.
Hierdoor zal de huid worden verstrakt rimpels en oneffenheden worden vermindert/verwijdert zonder enige hersteltijd. Daarnaast zijn er via deze technologieën ook veel minder risico’s dan bij chirurgie. Doordat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd zul je een natuurlijk ogend jonger uiterlijk krijgen. 

Een facelift via een chirurgische ingreep gaat aan de hand van het optillen/strakker maken van spieren en het verwijderen van vet en overtollige huid. De resterende huid wordt opnieuw vervaagt om diepe rimpels en plooien weer glad te strijken. Hierbij is de hersteltijd drie tot vier weken. Vaak hoor je ook dat wanneer mensen een chirurgische facelift zijn ondergaan, zij er anders uitzien en minder expressie in het gezicht hebben. Een face lift via een chirurgische ingreep kan zo al tussen de 12.000 en 16.000 euro liggen. Dit maakt een enorm verschil in tegenstelling tot de kosten van onze behandelingen van rond de 1500 euro voor een gezicht + hals + Decolleté.

Wanneer de huid al te ver verouderd is, is het soms wel de beste optie om een operatieve facelift aan te gaan in verband met loshangende huid. Gezien de risico’s van een chirurgische ingreep, raden wij wel aan om een chirurg te kiezen die in Nederland gevestigd zit.

Wanneer de huid nog niet niet te ver is verslapt en je er op een natuurlijke manier jonger uit wilt zien, dan is RF en/of Ultrasound een goede veilige en bewezen therapie.

De Thermage FLX behandeling

Binnen de wereld van huidverjonging zijn er diverse niet-invasieve behandelingen beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is de zeer effectieve en bewezen Thermage FLX, welke gebruikmaakt van monopolaire radiofrequente (RF) energie. Door deze energie wordt de dermis van de huid, gelegen onder het oppervlak, verwarmd, wat de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Deze veelzijdige behandeling kan toegepast worden op de buik, armen, rug van de handen, dijen, knieën en billen. Tevens zijn het volledige gezicht, de gebieden rondom de ogen, de nek, het decolleté en langs de kaaklijn geschikte zones voor deze behandelingen.

Wanneer begin je resultaat te zien?

Het resultaat van de behandeling is een onmiddellijke collageencontractie en een progressieve collageenhervorming die gedurende een paar maanden aan houdt. Een collageencontractie houdt in dat de huid meteen subtiel wordt verstevigd omdat het de collageenvezels samentrekt. In de loop van de maanden wordt er ook nieuw collageen ontwikkeld. 

Waarom maakt een Thermage behandeling nieuw collageen aan?

De monopolaire radiofrequentie verwarmt van binnenuit het collageen. Hierdoor wordt het lichaam eigenlijk misleid omdat het denkt dat het eigen collageen beschadigd is. Het lichaam start hierdoor met het aanmaken van nieuw collageen. Het gevolg hiervan is een strakkere en elastischere huid, waardoor oneven heden als rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. 

Veel gestelde vragen

Ja, een Thermage FLX behandeling is veilig. Het gebruik van Thermage om de huid tijdelijk te verbeteren door het stimuleren van de bloedsomloop middels monopolaire radiofrequentie en collageenaanmaak is goedgekeurd door de FDA. Het heeft zich bewezen als een veilig alternatief om je huid te liften.

De resultaten van een Thermage behandeling zijn zichtbaar direct na de behandeling, met name in de vorm van verstrakking van de huid. Echter, voor het optimale resultaat is iets meer geduld vereist. Het duurt doorgaans 3 tot 6 maanden na de behandeling voordat het lichaam voldoende nieuw collageen heeft aangemaakt om het volle effect van de behandeling te tonen.

De ideale kandidaat voor deze huidverstrakking vertoont vroege tekenen van huidverslapping, samen met fijne lijntjes en rimpels op het gezicht en de hals. Hierbij kun je denken aan: slappe en hangende bovenoogleden, crêpe huid, kraaienpootjes of subtiele wangen langs de kaaklijn. Ook na gewichtsverlies kunnen we helpen met loshangende huid op de buik, benen en onderzijde van de bovenarmen.

Thermage of Thermatic is geen optie wanneer je een pacemaker, cardioverter, defibrillator of een ander elektronisch implanteerbaar apparaat hebt.

Tijdens de behandeling wordt het handstuk geplaatst op het te behandelen gebied, zodat de RF-energie tot in de diepere huidlagen kan doordringen.

Je zult zachte trillingen voelen terwijl het apparaat de diepe lagen van de huid verwarmt. Dit wordt vervolgd met een verkoelend gevoel. De combinatie van trillingen en koeling is bedoeld om eventueel ongemak door de warmte te verminderen. Het is echter belangrijk om voortdurend met de therapeut te communiceren over hoe de behandeling aanvoelt, zodat je een effectieve behandeling krijgt zonder onnodig ongemak.

Elke sessie duurt doorgaans tussen de 30 minuten en twee uur. De duur hangt af van de behandelzone, de omvang en de conditie van het te behandelen gebied. Zo duurt de behandeling van het gezicht en de hals gemiddeld 60 minuten, terwijl lichaamsgebieden gemiddeld 90 minuten of langer kunnen duren. Het behandelen van alleen de oogleden neemt slechts 30 minuten in beslag.

De meeste klanten hebben doorgaans slechts één behandeling nodig, gevolgd door onderhoudsbehandelingen om de 12 tot 24 maanden. Aangezien elk individu uniek is, betekent dit ook dat elke huid anders reageert. Hierdoor kan het voorkomen dat een tweede behandeling nodig is. Tijdens het intake consult zal onze therapeut je huid onderzoeken en meestal vooraf aan de hand van de toestand van je huid kunnen inschatten of een tweede behandeling noodzakelijk zal zijn.

De nieuwe Thermage FLX behandeling kan enigszins ongemakkelijk aanvoelen, maar het mag geen intense pijn veroorzaken. Aan het begin van de kuur zal de therapeut het apparaat afstellen op jouw pijngrens. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je een comfortabel gevoel behoudt. Je comfort tijdens de behandeling is belangrijk en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt.

Er is na de behandeling geen hersteltijd nodig. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse routine weer oppakken. Het is zeldzaam dat het behandelde gebied een paar uur na de sessie nog licht roze of opgezwollen is. Deze roodheid moet binnen 24 uur na de behandeling verdwijnen en mag je niet hinderen tijdens normale activiteiten.

De zwelling verdwijnt over het algemeen binnen vijf dagen, hoewel het in zeer zeldzame gevallen een paar weken kan duren.

De resultaten van Thermage behandelingen houden meestal tussen de één en twee jaar aan. De duurzaamheid van jouw resultaten hangt af van je huidverzorging en het natuurlijke verouderingsproces van je lichaam. Sommige artsen raden aan om elke 12 maanden een follow-up behandeling te ondergaan om de resultaten te behouden. Wij zeggen altijd hou het zelf in de gaten het heeft geen zijn om na 12 maanden weer te behandelen terwijl je huid er nog goed uit ziet.

Om jouw huid in de beste conditie te houden, raden wij aan om dagelijks zonnebrandcrème met minstens een SPF van 30 te dragen om de huid goed te beschermen.

De Exilis Ultra 360 behandeling

Exilis Ultra 360 is een niet-invasieve huidverstrakkingsbehandeling die is ontworpen om rimpels glad te strijken en huidverslapping aan te pakken in gebieden zoals het gezicht, de wangen, nek, buik, armen en dijen. Deze behandeling combineert ultrageluid en radiofrequentie-energie om de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren. De twee vormen van energie verwarmen het collageen in de huid, waardoor het samentrekt en leidt tot huidverstrakking in het behandelde gebied. Exilis kan ook helpen bij het verminderen van vet bij patiënten die al dicht bij hun ideale gewicht zijn en subtiele lichaamssculptuur willen bereiken.

Wanneer begin je resultaat te zien?

Net als bij de Thermage behandelingen stimuleert de technologie van Exilis ook de aanmaak van collageen. Dit zal binnen 3 tot 6 maanden leiden tot verdere verstrakking, waardoor je hier ook op lange termijn van profiteert. Deze combinatie van radiofrequentie en echografie werkt ook op vetcellen door ze te verhitten en te vernietigen.

Waarom maakt een Exilis Ultra 360 behandeling nieuw collageen aan?

De combinatie van radiofrequentie en echografie verwarmt, net als bij Thermage FLX en Ultra Therapy, het collageen van binnenuit. Hierdoor wordt het lichaam eigenlijk misleid omdat het denkt dat het eigen collageen beschadigd is. Als gevolg hiervan begint het lichaam met de productie van nieuw collageen. Dit leidt tot een strakkere en elastischere huid, waardoor oneffenheden zoals rimpels verminderen en/of verdwijnen.

Veel gestelde vragen

De combinatie van ultrageluid en radiofrequente energie voor het stimuleren van de collageenaanmaak om fijne lijntjes en rimpels te verminderen of te verwijderen is door de FDA goedgekeurd. Net als de Thermage FLX behandeling heeft deze methode zich als zeer veilig bewezen bij miljoenen mensen.

Elke cliënt reageert anders. Veel cliënten merken vrij snel verbetering na één of twee behandelingen, maar de meesten zien optimale resultaten na vier tot zes maanden. Het duurt minimaal 90 dagen voordat de huid nieuw collageen heeft aangemaakt en het kan enkele maanden duren voordat het lichaam alle vetcellen die tijdens de behandeling zijn vernietigd op natuurlijke wijze via je urine heeft afgevoerd. Na 4 tot 6 maanden zul je het volledige resultaat van de behandeling zien.

Exilis Ultra 360 is veilig en geschikt voor iedereen die gezichts- en lichaamsproblemen wil aanpakken zonder snijwonden en naalden. Ook is de behandeling geschikt voor iedereen die de huid wil verstevigen en strakker maken, vet wil verminderen en tekenen van veroudering wil tegengaan.

De ideale kandidaat voor deze huidverstrakking vertoont vroege tekenen van huidverslapping, samen met fijne lijntjes en rimpels op het gezicht en de hals. Denk aan slappe en hangende bovenoogleden, een gerimpelde huid, kraaienpootjes of subtiele wangen langs de kaak. Ook na gewichtsverlies kan Exilis helpen met loshangende huid op de buik, benen en onderzijde van de bovenarm. Daarnaast kan Exilis klanten helpen om van ongewenst vet af te komen op plaatsen waar technieken zoals Cryolipolyse niet kunnen worden toegepast omdat de te behandelen zone te klein is om een kop op te zetten.

Let op: Exilis Ultra 360 is geen optie voor mensen met een pacemaker, cardioverter, defibrillator of een ander elektronisch implanteerbaar apparaat.

Wanneer je behandeld wordt, zal een aardingspad in de buurt van de behandelzone worden geplaatst. Vervolgens masseert de therapeut het handstuk over het te behandelen gebied. Het apparaat warmt op tot 35 à 40 graden Celsius. Daarna koelt het af, zodat ook de diepe lagen bereikt kunnen worden en tegelijkertijd de bovenste huidlaag niet te heet wordt.

Elke behandelingssessie duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. De behandeling hoort minimaal tot geen pijn te doen. Klanten omschrijven het gevoel van de behandeling ook wel als een hotstone massage, waarbij je kan ontspannen. De huid kan tijdens de procedure warm aanvoelen en kan er na de behandeling rosé uitzien. 

Wij bevelen een pakket van 4 behandelingen aan, aangezien we zien dat de meeste klanten met deze frequentie goede resultaten behalen. Deze vier behandelingen worden tussen de vier en zes weken gegeven. Het exacte aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren, zoals het type behandelzone, de grootte ervan, het vet wat je wil verwijderen en de conditie van de huid. Tijdens een consult maken wij een zorgvuldige inschatting en geven we een aanbeveling voor het behandeltraject.

Exilis kent over het algemeen weinig risico’s en bijwerkingen. In de paar dagen na de behandeling kun je wellicht wat roodheid, irritatie en lichte blauwe plekken ervaren.

In gevoelige gebieden zoals de nek, wangen, binnenkant van de armen en binnenkant van de dijen kan de behandeling wat onaangenaam heet aanvoelen. Bij aanvang van de kuur stelt de therapeut het apparaat af op jouw pijngrens. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je je comfortabeler voelt tijdens de behandeling. Vergeleken met Thermage en Ultra Therapy wordt Exilis over het algemeen als comfortabeler ervaren. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van meerdere technologieën met lagere frequenties, maar met vergelijkbare resultaten.

Cliënten beschrijven de sensatie van de behandeling vaak als vergelijkbaar met een hotstone-massage. Bovendien kun je tijdens de behandeling ontspannen liggen.

Mensen die zwanger zijn en mensen met metalen of elektronische lichaamsimplantaten, zoals pacemakers, kunnen niet worden behandeld.

Er is geen hersteltijd na een Exilis behandeling. Afgezien van wat mogelijke roodheid en blauwe plekken, is er niets dat je zou moeten weerhouden om direct weer terug te keren naar jouw normale routine. Hoewel er geen specifieke nazorg nodig is, kan het gebruik van een milde vochtinbrengende crème en loszittende kleding de huid helpen kalmeren.

Voor vetreductie en lichaamsvorming kunnen de resultaten van Exilis Ultra 360 enkele jaren aanhouden. Het is belangrijk om te benadrukken dat je levensstijl een rol speelt bij het behouden van stabiele resultaten op de lange termijn. Bij de behandeling van rimpels en verslapte huid kunnen de resultaten ongeveer twee jaar aanhouden, maar dit zal nog steeds variëren van cliënt tot cliënt. Uiteindelijk zal het natuurlijke verouderingsproces weer beginnen, daarom raden wij aan om eens per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Het is ook een goed idee om een speciale huidverzorgingsroutine te volgen die anti-verouderingsingrediënten bevat om te voorkomen dat de aanvullende tekenen van veroudering zich ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is retinol.

De Ultherapy / HIFU behandeling

Ultherapy / HIFU is een populaire niet-invasieve huidverstrakkingsbehandeling die gebruik maakt van High Intensity Focused Ultrasound om de huid strakker te maken en te liften. Het verwarmt het weefsel zachtjes, stimuleert de collageen aanmaak en zorgt voor zichtbare, natuurlijk ogende resultaten in één enkele sessie.

Wanneer begin je resultaat te zien?

Over het algemeen is direct na de eerste behandeling al zichtbaar resultaat te zien. De uiteindelijke resultaten zijn 3 tot 6 maanden na de behandeling zichtbaar. Aangezien we met onze technologie een natuurlijk proces op gang brengen hebben de resultaten hiervan tijd nodig.

 

Waarom maakt een Ultherapy / HIFU behandeling nieuw collageen aan?

De High Intensity Focused Ultrasound verwarmt net als bij Thermage en een Exilis behandeling van binnenuit het collageen. Door het verwarmen van het collageen van binnenuit wordt het lichaam eigenlijk misleid om het denkt dat het eigen collageen is beschadigd. Het lichaam start hierdoor met het aanmaken van nieuw collageen, met als gevolg een strakkere en elastischere huid waardoor oneffenheden als rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. 

Veel gestelde vragen

Ultherapy en HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) zijn eigenlijk synoniemen van elkaar. Ze verwijzen allebei naar dezelfde niet-invasieve huidverstrakkingsbehandeling die gebruik maakt van geconcentreerde ultrasone energie.

Bij deze behandeling wordt de ultrasone energie gericht op specifieke diepten in de huid. Dit veroorzaakt microverwondingen in het bindweefsel, wat leidt tot stimulatie van de natuurlijke aanmaak van collageen. Het resultaat is een versteviging en verstrakking van de huid.

Kortom, Ultherapy en HIFU verwijzen naar dezelfde techniek voor huidverstrakking met behulp van ultrasone energie. Het verschil zit hem eigenlijk alleen in de benaming.

 

HIFU, ofwel High Intensity Focused Ultrasound, is een veel modernere techniek dan Ultherapy en staat bekend om een minder pijnlijke ervaring. Bij HIFU wordt geconcentreerde ultrasone energie gericht op specifieke diepten in de huid. Dit veroorzaakt microverwondingen in het bindweefsel, wat de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert en resulteert in een versteviging en verstrakking van de huid.

De reden dat HIFU vaak als minder pijnlijk wordt ervaren, ligt in de vooruitgang van de technologie. Nieuwere HIFU-apparaten zijn zo ontworpen dat de behandeling comfortabeler is voor de patiënt. Uiteraard kan de gevoeligheid van een persoon variëren, dus het is altijd raadzaam om met de behandelaar te communiceren over eventueel ongemak, zodat de instellingen indien nodig kunnen worden aangepast voor een comfortabelere ervaring.

Het gebruik van High Intensity Focused Ultrasound voor het strakker maken van de huid is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Sommige artsen gebruiken het ook off-label op andere delen van het lichaam met een losse huid, zoals op de buik en boven de ellebogen of knieën. Net als de Thermage en de Exilis behandeling heeft deze methode zich als zeer veilig bewezen bij miljoenen mensen.

Over het algemeen is bij de meeste cliënten direct na de eerste behandeling al een zichtbaar resultaat te zien. De uiteindelijke resultaten zijn 3 tot 6 maanden na de behandeling zichtbaar. Aangezien we met onze technologie een natuurlijk proces in het lichaam op gang brengen, duurt het minimaal 90 dagen voordat de huid nieuw collageen heeft aangemaakt.

Een goede kandidaat is doorgaans tussen de 30 en 60 jaar oud en vertoont tekenen van verminderde stevigheid in de huid. Dit kan zich uiten in een verlaagde wenkbrauwlijn, slappe huid in de nek, wangen of langs de kaaklijn. De pigmentatie van de huid heeft geen invloed op de behandeling. Echter, leeftijd is niet de enige factor die bepaalt of je geschikt bent voor deze behandeling. Veel cliënten aarzelen om een facelift-operatie te overwegen omdat ze de risico’s te groot vinden of zijn nog geen geschikte kandidaat voor een chirurgische facelift. In deze gevallen kan Ultherapy / HIFU ook een passende behandeling zijn. We zien ook steeds vaker cliënten die preventief voor de Ultherapy / HIFU behandeling kiezen. Puur om hun collageen te ondersteunen en het verouderingsproces van de huid uit te stellen of af te remmen.

Voordat we starten met de behandeling tekenen we de contouren van de behandelingsgebieden en vervolgens bepalen we de hoeveelheid energie of lijnen die op specifieke diepten in elk gebied moeten worden afgegeven. De diepte varieert bij iedereen, afhankelijk van de kwaliteit en dikte van de huid.   Vervolgens wordt er een ultrasone geleidende gel op de huid aangebracht. De therapeut beweegt een handapparaat over het huidoppervlak om de ultrasone energie naar de diepere huidlagen over te brengen. De energie zal precies op de juiste diepte in de huid komen waardoor de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. De diepte van de energie zal gedurende de behandeling worden afgewisseld met verschillende ultrasone transfucers die aan het handstuk worden bevestigd om op deze manier specifieke weefsellagen te bereiken. Zo heb je de oppervlakkige dermis, deze bereikt 1,5 mm, de diepe dermis met een bereik van 3 mm en de SMAS spieren op 4,5 mm.  De behandelingsduur is afhankelijk van elk individueel behandelplan. Een borstbehandeling is gemiddeld 30 minuten, maar een gezichts- of hals behandeling kan tussen de 60 en 90 minuten duren.

Ervaring heeft ons geleerd dat we afwijken van wat de meeste klinieken beweren. Zij raden aan om slechts één behandelingssessie te volgen, gevolgd door onderhoudsbehandelingen na 12 tot 24 maanden. In de praktijk zien wij dat 95% van de cliënten veel betere resultaten behaalt na 2 behandelingen, met een tussenpoos van minimaal 6 weken. Daarom bestaat een Ultherapy / HIFU behandeling bij ons altijd uit een bundel van 2 behandelingen.

Deze behandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 90 minuten. Tijdens het intakeconsult wordt rekening gehouden met je wensen, verwachtingen, de conditie van je huid en je leeftijd.

Om het juiste aantal behandelingen en de duur hiervan te bepalen, stelt de therapeut samen met jou een persoonlijk behandelplan op

Tot onze verbazing zijn er veel collega’s binnen deze branche die beweren dat Ultherapy / HIFU een volledig pijnloze behandeling is.

Deze cosmetische behandeling maakt gebruik van warmte-energie, met temperaturen die oplopen tot 60 graden Celsius in het diepe onderhuidse weefsel. Daarom wordt het door sommige mensen als licht pijnlijk of ongemakkelijk ervaren.

Hoewel het geen wandeling in het park is, zal elke ongemak die je voelt slechts aanhouden zolang de ultrasone energie wordt afgegeven. Meestal is dit anderhalve seconde of minder per puls. Elk ongemak stopt zodra de behandeling is voltooid. Wij vinden dat je echter geen intense pijn mag voelen.

Daarom vertellen wij onze cliënten altijd eerlijk: ‘Het kan ongemakkelijk zijn, maar het werkt’. Onze patiënten hebben namelijk geweldige resultaten met de Ultherapy / HIFU. Tevens werken wij met de laatste generatie nieuwe 7D Ultherapy / HIFU apparaten welke beter resultaten met minder ongemak geven!

Bij aanvang van de kuur stelt de therapeut het apparaat af op jouw pijngrens. Als je echt ongemak ervaart, kunnen we de instellingen aanpassen zodat je je comfortabeler voelt tijdens de behandeling.

Wanneer je weet wat je kunt verwachten, is de behandeling goed te verdragen.

Na de behandeling hebben de meeste patiënten geen of zeer minimale hersteltijd. Wel kun je lichte roodheid ervaren, en in zeldzame gevallen kan er sprake zijn van zwelling. Deze roodheid verdwijnt doorgaans binnen één tot twee uur.

Het kan voorkomen dat je enkele uren tot enkele weken een licht tintelend gevoel ervaart. Dit is een teken dat er meer collageen wordt aangemaakt. Hoewel dit gevoel enige tijd kan aanhouden, zal het de kwaliteit van leven niet verstoren.

Als je bloedverdunners, aspirine, niet-steroïde anti-inflammatoire middelen, visolie supplementen of vitamine E-pillen gebruikt, kan dit het ontstaan van blauwe plekken vergroten. We raden je aan om in dit geval 10 dagen voor de behandeling in overleg met de huisarts te stoppen met het gebruik hiervan. Dit is echter niet verplicht; de behandeling kan nog steeds worden uitgevoerd als je niet kunt stoppen. Het kan ook helpen om enkele dagen voor de behandeling het gebruik van alcohol te vermijden.

De resultaten van deze behandeling kunnen één tot twee jaar aanhouden. Een gezonde levensstijl, in combinatie met hoogwaardige medische huidverzorging, kan helpen om het resultaat langer te behouden.

Het nieuw aangemaakte collageen heeft een langdurig effect. Desondanks ondergaat de huid natuurlijke verouderingsprocessen, daarom raden we aan om elke twee jaar terug te komen voor een aanvullende Ultherapy / HIFU behandeling om de resultaten te behouden. Als je merkt dat je huid sneller veroudert, kun je ook overwegen om eerder terug te komen voor een onderhoudsbehandeling om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.

Voeg je header hier toe