Coolshaping Winactie

Je gezicht liften zonder operatie

Ouder worden doen we allemaal, hoe snel je ouder wordt heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Wat is een niet-chirurgische facelift ?

We onderscheiden drie non-invasieve behandelingen: Thermage FLX, Exilis Ultra 360 en Ultherapy / HIFU. Deze behandelingen zijn de nieuwste behandelingen om huidverjonging te realiseren en vallen onder de non-invasieve facelift. Het grote verschil met een facelift is dat er met onze behandelingen geen chirurgische ingreep nodig is. Door middel van warmte stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor zult je een strakkere en stevigere huid ervaren, met een jongere uitstraling als gevolg.

Wat behandelen we?

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid minder sterk. Hierdoor zul je ervaren dat naast het ontstaan van rimpels, de huid ook zal gaan hangen of zakken. De meeste mensen ervaren dit vooral zichtbaar in het gezicht. De combinatie van een onderkin en wangen die wat zijn gezakt, kunnen je gezicht een vermoeide en boze uitstraling geven. Dit voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom raden wij je aan om vanaf je 25e al te starten met het stimuleren van jouw collageen. Voor sommigen is dit helaas te laat, want de tijd kunnen we niet meer terug draaien. Geen probleem, want met de nieuwste technologieën kunnen wij jouw collageen en daardoor de huid herstellen! 

De behandelingen worden ingezet voor het liften van de kin en de wenkbrauwen of voor het tegengaan van een verzakking in de kaaklijn. Daarnaast werken de behandelingen ook voor het verminderen van fijne rimpels onder / boven (genaamd hooding) het oog, hals/decolleté of voor loszittende wangen. 

Welke technologie is het beste geschikt voor een non-invasieve facelift?

In principe zijn alle drie de technologieën die wij gebruiken geschikt voor een non-invasieve facelift. Aan de hand van jouw wensen kijken we welke technologie daar het best bij past. Zo kan het voorkomen dat we rondom de ogen en de wenkbrauwen de technologie Thermage inzetten en voor het decolleté de technologie Exilis Ultra 360 of Ultherapy / HIFU. Uiteraard ben jij degene die beslist met welke technologie wij uiteindelijk de behandeling zullen uitvoeren. Jouw keuze kan afhangen van de duur van de behandeling, de kosten en het (on)gemak dat je bij een bepaalde behandeling ondergaat. We vinden het belangrijk dat je geen enkele druk vanuit ons ervaart!

Resultaat

Onze behandelingen hebben geen hersteltijd, waardoor jij meteen weer verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden. Direct na de behandeling zul je al resultaat zien, maar het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van hoe snel jouw lichaam collageen aanmaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstrakt en gelift. Hier is dus geen operatie voor nodig. Het effect van onze behandelingen zal wel 1 tot 2 jaar aanhouden! 

Enkele anti aging resultaten

Voor

Na

Voor

Na

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten. 

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.