Coolshaping Winactie

TARIEVEN Anti Aging 2023

Thermage FLX

Exilis Ultra 360

Ultherapy / HIFU

Ons streven

Na uitgebreid onderzoek, overleg met ervaren huidspecialisten en het aantrekken van deskundigen op het gebied van anti-aging, hebben we een nieuwe behandelingsmethode ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op drie bewezen toonaangevende technologieën.

Deze drie technologieën worden al jarenlang succesvol toegepast en hebben miljoenen mensen geholpen. Tot nu toe waren ze echter onbetaalbaar voor het grote publiek. United Beauty Clinics wil hier verandering in brengen door deze behandelingen betaalbaar te maken en daarmee toegankelijk voor iedereen.

Als kliniek zijn wij de eerste die de Thermage FLX, Exilis Ultra 360 en Ultherapy / HIFU combineren en als één behandeling aanbieden.

1 Tarief voor alle behandelingen

Ons concept is eenvoudig: één prijs voor alle drie verschillende technieken. Tijdens het intakeconsult wordt op basis van jouw wensen en de conditie van je huid een advies gegeven. Hier adviseren wij welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is voor jou. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat onze therapeut Ultherapy / HIFU adviseert voor het gezicht, maar Thermage FLX voor het middelste gedeelte van de hals aanbeveelt.

Zo zijn we objectief en kunnen een eerlijk en onpartijdig advies geven.

Maak deze week gebruik van onze Groupon korting!!!

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Bij United Beauty Clinics betaal je nooit te veel. We garanderen de laagste prijs. Als je een offerte hebt ontvangen van een andere erkende medische aanbieder, passen wij onze prijs aan!

Welke Technologie is het beste geschikt voor mij?

Dat is één de vragen die vaak aan ons wordt gesteld. Wij hebben alle verschillende technologieën met elkaar vergeleken en onderzoek gedaan naar de resultaten en risico’s Voor ons springen er drie behandelingen uit welke zich wereldwijd hebben bewezen. Wij beseffen dat er qua behandeling veel overlappingen zit tussen deze drie technologieën. Toch zijn er verschillen en dat is ook de reden dat wij voor alle drie de behandelingen hebben gekozen. Want de resultaten worden veelal beïnvloed door de persoon welke de behandeling ondergaat. Dat kan betekenen dat wij aan de hand van ervaring en onderzoek een klant een Thermagic behandeling adviseren en een klant met vergelijkbare symptomen een Hifu-Ultherapy behandeling aanraden. Dit bijvoorbeeld puur op de vorm en het vetgehalte van het gezicht.

Wil je weten welke behandeling het beste bij jouw past! Plan een vrijblijvend intake consult. 

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT. Aandacht als je een intake gesprek hebt. Aandacht als je een keuze maakt. Aandacht tijdens de behandeling. Aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat jij onze klant dat van ons mag verwachten.

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht als je een intake gesprek hebt. Aandacht als je een keuze maakt. Aandacht tijdens de behandeling. Aandacht voor een stukje nazorg.     

Claim je Voucher