Coolshaping Winactie

Een gratis intake consultatie ter waarde van 95 euro

Een gratis en vrijblijvend intake consult

Bij de United Beauty Clinics nemen wij de tijd om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij al onze klanten een gratis intake consultatie ter waarde van 95 euro.

Tijdens het consult zal de behandelend specialist je uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Nadat we jouw wensen hebben besproken zullen wij beoordelen of deze resultaten haalbaar zijn en hoeveel behandelingen hiervoor nodig zijn.  Om na de behandeling het resultaat te kunnen vergelijken met voorheen zullen foto’s van de behandel zone worden genomen. Wanneer je het intake consult hebt gehad ben je uiteraard niet verplicht de behandeling af te nemen. Jij neemt uiteindelijk zelf de beslissing of je de behandeling wil starten. Heb je nog even tijd nodig om erover na te denken? Geen probleem! 

Je kunt een gratis en vrijblijvend intake consult in onze online agenda in plannen of direct contact met ons op nemen. Wij helpen je graag verder. 

Aandacht

Voor ons is het van belang dat we je tijdens het intake consult goed uit kunnen leggen wat je kunt verwachten. Geen verkoopgesprek maar oprechte aandacht voor jou en jouw wensen. We starten met wat je wensen zijn en onderzoeken je huid. Overleggen wat wij aan de hand van onze expertise denken wat realistisch is. Na overleg nemen we foto’s van de zone die je wilt behandelen. De verkregen informatie gebruiken we tijdens het behandelplan en gebruiken we de volgende behandeling om jouw progressie te meten.