Coolshaping Winactie

Veelgestelde vragen

De belangrijkste reden dat EMSHAPE-NEO verschilt van EMSHAPE is de technologische samenstelling. Terwijl EMSHAPE alleen vertrouwt op geavanceerde HIFEM-energie om de spieren te versterken en vetvermindering te bereiken, is EMSHAPE-NEO de eerste behandeling ter wereld die deze technologie combineert met radiofrequentie. Het combineert radiofrequente warmte-energie met HIFEM met behulp van een gepatenteerde elektrode die in geen enkel ander apparaat voor lichaamscontouren wordt aangetroffen.

Deze toegevoegde warmte stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, zodat ze sterker en sneller opbouwen. Het verwarmt ook vetlagen tot een niveau dat ervoor zorgt dat ze fysiek afbreken. De beschadigde vetcellen worden vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam gemetaboliseerd, wat leidt tot permanente vetverwijdering. Dit proces bootst de effecten na van andere lichaamsvormende behandelingen, zoals het bevriezen van vet, dat vet op een vergelijkbare temperatuurgecontroleerde manier vernietigt, maar zonder de spieropbouwende voordelen.

Dit heeft van EMSHAPE-NEO een opvallende behandeling gemaakt in de wereld van lichaamscontouren. In een sessie van 30 minuten trekt het de spieren tot 24.000 keer samen. Het biedt ook een groter vetverlies en spieropbouwende kracht door 30% vet te verbranden en de spiermassa met 25% te vergroten na 3 maanden na de behandeling.

Eigenlijk is er geen verschil. Beide behandelingen zijn op basis van HIFEM/HIEMT + RF. Dat betekent 2 verschillende namen voor dezelfde behandel techniek. Wij hebben er voor gezorgd dat de door ons gebruikte EMSHAPE-NEO apparatuur het beste is wat op de markt te koop is. Lees meer…

Volgens onze cliënten onderscheiden wij ons door de aandacht die wij aan onze hun geven en we geen enkele druk uitoefenen om een bepaalde behandeling af te nemen. Voor ons is het belangrijk dat we met de best beschikbare apparatuur werken maar dat onze behandelingen qua kosten voor een zo breed mogelijke groep mensen bereikbaar is.
Lees meer….

Wanneer je minder vet wil, maar meer spiermassa, dn kan EMSHAPE-NEO een goede optie zijn. Met EMSHAPE-NEO kunnen we cliënten behandelen met een BMI tot 36. Dit is veel hoger dan de meeste andere behandelingen waar ook geen chirurgische ingreep van toepassing is.

Een EMSHAPE-NEO behandeling kan intens zijn maar mag nooit pijnlijk aanvoelen. Na de behandeling is het wel mogelijk om lichte spierpijn te ervaren. 

Ook personen die een laag vetpercentage hebben en geïnteresseerd in spieropbouw kunnen veel voordeel behalen uit een behandeling. Het is klinisch bewezen dat EMSHAPE-NEO je spieren met 25% kan vergroten. 

Ja! HIEMT-RF behandeling is door zeven klinische studies getest voor de veiligheid en efficiëntie. Daarbij zijn er 30 wetenschappelijke publicaties die de technologie de meest bestudeerde body shaping technologie maken sinds zijn introductie in 2018.

Tijdens de behandeling worden je spieren aangespannen. Daarnaast krijg je een warm gevoel op de behandelzone. Dit kan ongeveer hetzelfde aanvoelen als een hot stone massage.

Het herhaaldelijk samentrekken belast de spieren, waardoor je spieren groter en sterker worden. Het behalen van 24.000 maximale contracties in 30 minuten is niet haalbaar in de sportschool. Dat zou namelijk betekenen dat je in een half uur tijd 24.000 sit-ups of squats zou moeten doen. Om energie te leveren voor zoveel spiersamentrekkingen worden onder andere vetcellen afgebroken, dit proces wordt lipolyse genoemd. Het resultaat van deze spiercontracties en de lipolyse zijn sterkere en gedefinieerde spieren. 

EMSHAPE-NEO combineert verbeterde elektromagnetische energie met radiofrequente warmte. De warmte stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, waardoor het aantal spiervezels en het totale spiervolume toenemen. De radiofrequente energie verwarmt de vetlaag tot net boven 42°C, dit is de temperatuur waarbij vetcellen beginnen af te breken. Ernstig beschadigde vetcellen worden in de loop van de weken gemetaboliseerd en geëlimineerd door het lichaam. Dit resulteert zich in vet verlies. Door het combineren van de twee therapieën ontstaat er een veel beter eind resultaat. Je spieren worden strakker en beter zichtbaar doordat niet essentieel vet wordt verbrand. 

 

EMSHAPE-NEO kan gebruikt worden voor de buik, billen, armen en kuiten.

De behandeling bestaat meestal uit vier sessies van 30 minuten. Tussen de behandelingen houden wij 5 tot 10 dagen.

Mensen die relatief fit zijn, kunnen al verbeteringen zien na slechts één behandelsessie. Na de aanbevolen vier sessies zullen de meeste cliënten meer spierkracht en minder vet op de behandelzone ervaren. Het kan langer duren voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn, vooral in gebieden met meer vet. Het opbouwen van spieren kost tijd, deze worden in de loop van de behandelingen opgebouwd. Apoptose – de afbraak van vetcellen – heeft daarnaast een paar maanden nodig. De beste resultaten zullen na 3 maanden zichtbaar zijn.

Er is geen hersteltijd van onze behandelingen. Ook zijn er geen bijwerkingen die je zou moeten ervaren.

Na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam afgevoerd via de urine. Wij raden je daarom aan om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

Nee, de EMSHAPE-NEO behandeling helpt niet voor gewichtsverlies. De behandeling helpt wel het vet te verminderen en de spieren op te bouwen. We zien we dat veel van onze cliënten deze behandeling aangrijpen om naast de behandeling goed met hun gezondheid bezig te zijn. De behandeling kan je de motivatie geven de om de volgende stap te nemen en jouw lichaam in goede conditie te houden.

De behandeling heeft geen voorbereiding nodig. Je kan zowel voor en na de behandeling jouw normale levensstijl aanhouden. Wel raden wij je aan om een gezonde leefstijl aan te houden wanneer je het resultaat wilt behouden. Net als bij sporten geldt ook hier dat wanneer je stopt met sporten en gezond leven, de resultaten niet blijvend zijn. We zien daarom ook regelmatig cliënten die om de zes maanden een onderhoudsbehandeling plannen.

 

Voor de behandel tarieven kan je het beste de pagina Tarieven bezoeken.