Coolshaping Winactie

Coolshaping kliniek

Wil jij een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie of injectables? Het klinkt haast onwerkelijk maar de wetenschap liegt niet! Op dit moment zijn er drie verschillende technologieën die de collageenaanmaak stimuleren. Hierdoor wordt de huid verstrakt in de hals, decolleté, rondom de ogen of buik. Daarnaast kunnen ook rimpels minder worden of zelfs verdwijnen waardoor er geen fijne lijntjes meer zichtbaar zullen zijn.

Meer informatie over cryolipoyse kunt u vinden op onze website

Zones die wij ook behandelen

Coolshaping-kliniek cryolipolyse behandeling

Coolshaping-kliniek is een professionele aanbieder van cryolipolyse behandelingen. Cryolipolyse is bij veel mensen bekend als droom methode wat betreft het hardnekkig vet verwijderen. Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting of CoolSculpting genoemd. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. 100% bewezen en veilig, geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het intake consult

We starten altijd met een intake consult waarin we kijken of cryolipolyse geschikt is voor jou.  Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied, welke probleemzones u heeft, en waar u zich het meeste aan ergert. Wij beoordelen of de behandeling realiseerbaar is, en zullen dit ook eerlijk met je overleggen. Ook zullen wij foto’s maken, de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met je doornemen en laten tekenen. Als de behandeling hier direct opvolgt dient je in dit stadium de behandeling of kuur eerst te voldoen. Wordt de behandeling niet direct uitgevoerd dan wordt de behandeling in overleg ingepland.

De cryolipolyse-behandeling

Tijdens het intakegesprek zijn er foto’s van het te behandelen gebied gemaakt en is het toestemmingsformulier getekend. We zijn begonnen met het aftekenen van de te behandelen zone. Vervolgens wordt op de te behandelen zone ter bescherming tegen de kou een gelpad open. Dan starten we met het plaatsen van de vacuüm applicator, welke vetlaag vacium zuigd dan eerst starten met het verwarmen van de vetlaag zodat deze soepel wordt om daarna met het koelproces te starten. 

Hoe verloopt de coolshaping-kliniek behandeling

Cryolipolyse is geen chirurgische ingreep, dat betekent dat er geen verdoving of pijnstillers wordt gegeven. Na het plaatsen van een gelpad ter bescherming tegen de kou wordt het vet vacuüm gezogen. We starten dan eerst met het verwarmen van het vet waarna we langzaam overgaan naar het bevriezen van het vet. Zodra het koelen begint, kan het zijn dat heel korte tintelingen, een stekend gevoel of kramp ervaar.

Gedurende de behandeling kan je relaxen een boek lezen TV kijken wat eten, drinken of gewoon even een powernap. Als de behandeling klaar is en de applicator is verwijderd start onze specialist met het los masseren van de behandelde plek(ken). We laten je altijd een paar minuten acclimatiseren zodat de behandelde zone afkoelt. Ook hiermee kan het zijn dat heel korte tintelingen en een stekend gevoel of kramp ervaar. Deze bijwerkingen verdwijnen na enkele minuten.

Na de cryolipolyse behandeling

De cryolipolyse behandeling van coolshaping-kliniek is geen chirurgische ingreep dat betekent dat er geen sprake is van een hersteltijd. Na de behandeling kan je direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Onze specialist plan een controleafspraak voor meer dan 8 weken en geef je instructies mee staat waarin je de eerste weken na de behandeling kunt verwachten.

Voor en na foto's

Hier laten we een aantal foto’s zien van mensen die een cryolipolyse behandeling hebben ondergaan. Bij iedere klant maken wij foto’s zodat je het resultaat van de behandeling zelf ook goed kan beoordelen. Als je ook benieuwd ben wat een cryolipolyse behandeling voor jou kan betekenen? Maakt dan een gratis intake afspraak.

VOOR

NA

Wat is jouw reden om
er weer strak uit te 
willen zien?

De voordelen van Cryolipolyse

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen geslacht voorgoed
  • Ontwikkeld door Harvard Medical School
  • Meer dan 8 miljoen behandelingen
  • Vrijblijvend intake consult