Coolshaping Winactie

Cellulite

Ouder worden doen we allemaal. Hoe snel je ouder wordt, heb je nu zelf in de hand! Laat de laatste technologie je helpen er voor altijd 10 jaar jonger uit te zien.

Wat is Cellulite?

In de cosmetische industrie wordt met cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, een bobbelige structuur bedoeld. Het is geen ziekte en volkomen onschuldig. Cellulite krijgt veel aandacht als schoonheidsprobleem. Billen en bovenbenen die er bobbelig uitzien kunnen vaak als storend worden ervaren.

Hoe ontstaat Cellulite?

Vlak onder de huid zitten vetcellen. Vetcellen slaan al het vet op dat aanwezig is in het bloed en worden hierdoor groter en groter. Vetcellen liggen in een klompje bij elkaar en zijn omgeven met schotjes van bindweefsel. Wanneer de vetcellen toenemen zullen deze klompjes zich gaan uitzetten, terwijl andere delen van de huid worden tegen gehouden door bindweefsel strengen en zich hierdoor niet kunnen uitzetten. Op deze manier ontstaat er een deukje in de huid. Meerdere deukjes bij elkaar vormt een hobbelig effect, oftewel een sinaasappelhuid effect. De billen en heupen zijn bij de vrouw voornamelijk de plaats waar vet makkelijk wordt opgeslagen en waarvan cellulite een veel voorkomend gevolg is. 

Wat kan ik zelf aan Cellulite doen?
Door jouw vetpercentage te reduceren zullen de vetcellen leger raken en daardoor zal de vetlaag afnemen. Daarnaast kun je ook veel profijt hebben aan krachttraining. Door spiermassa op te bouwen, zal jouw huid zich namelijk strakker rondom de spieren gaan vormen. Echter is het niet altijd mogelijk om de vetophoping volledig weg te krijgen middels bewuste voeding en krachttraining. Aan de hand van onze cryolipolyse behandelingen kun je daarom plaatselijk vet verwijderen zonder dat hier een operatie voor nodig is. Ook bieden wij in onze kliniek EMSHAPE-NEO behandelingen aan, waarin vetcellen worden verwijderd en tegelijkertijd spiermassa wordt opgebouwd. Helaas zien we dat de meeste vrouwen die vet kwijt raken en spiermassa opbouwen toch last blijven houden van cellulitis. 

Welke Technologie is het beste geschikt om cellulite te bestrijden?

In onze kliniek maken wij gebruik van drie soorten technologieën: Exilis-Ulthera, Thermagic-FLX en HIFU-Ultherapy. Waar andere aanbieders alle drie de technologieën aanbieden voor het bestrijden van cellulite, hebben wij in de praktijk ervaren dat Exilis-Ulthera de beste resultaten geeft. 

Na de behandeling is er geen hersteltijd. Houd er wel rekening mee dat wanneer je voor deze behandelmethode kiest er minimaal 4 behandelingen nodig zijn om het beste resultaat te behalen.

Resultaat

Na de Exilis-Ulthera behandeling kun je direct weer verder met je dagelijkse bezigheden. Direct na de behandeling zul je al resultaat zien, maar het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van hoe snel jouw lichaam collageen aanmaakt, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstrakt en gelift. Hier is dus geen operatie voor nodig. Het effect van onze behandelingen zal wel 1 tot 2 jaar aanhouden! 

Enkele anti aging resultaten

Voor

Na

Voor

Na

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten

Bij ons betaal je niets vooraf

Onze belofte is duidelijkheid, bij elke stap. In tegenstelling tot onze concurrenten, vragen we geen kosten vooraf of verplichting een aantal behandelingen af te nemen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig heeft. We zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn als het gaat om prijzen voor laserontharing en je kunt jouw behandeling plannen volgens je eigen schema en budget. Wij houden van loyale klanten en gaan er vanuit dat als je bij ons geweest ben je nergens anders meer geholpen wil worden. Dus of je er nu om vraagt of niet, we geven je op iedere behandeling 50% Korting.

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling en aandacht voor een stukje nazorg.