Hello, Smooth Skin!

WIN EEN GRATIS KUUR VAN 7 BEHANDELINGEN!

Tijdelijke actie waar maximaal 20 klanten een gratis kuur of flinke korting kunnen winnen. Spin het rad van fortuin en WIN!

Deze actie is geldig tot:

Uren
Min
Sec

Hello, Smooth Skin!

WIN EEN GRATIS KUUR VAN 7 BEHANDELINGEN

Tijdelijke actie waar maximaal 20 klanten een gratis kuur of flinke korting kunnen winnen. Spin het rad van fortuin en WIN!

Nog maar 3 plekken beschikbaar

Uren
Min
Sec

De definitieve oplossing voor ongewenste haargroei

Scheenbeen Laserontharen

Heb je in het verleden al van alles geprobeerd en ben je het scheren, epileeren en waxen beu?

Ben je klaar met snijwondjes, ingegroeide haren, stoppeltjes en huidirritatie op plekken die iedereen kan zien.

Of simpelweg de tijd die je kwijt bent aan alles tot in de puntjes verzorgen!

In de winter kan je het nog een beetje verbergen, maar in de zomer…

Dan is Laser Ontharen de oplossing voor jou!

Kan je het je voorstellen, een Smooth Skin het gehele jaar door!

Ja echt waar, geen addertjes onder het gras. Dit werkt, punt. 

Met de laatste en meest innovatieve 2023 laser technologie zijn de resultaten gegarandeerd! 

Een laser diode met niet 3 maar 4 golflengtes. Dit is de meest pijnloze en effectieve laser op de markt.  

Maar we snappen als je nog twijfelt… Er wordt tegenwoordig van alles beloofd!

Daarom zijn wij de enige in de markt met een SUCCES GARANTIE! 

Op welk van de onderstaande zonnes wil jij je permanent laten ontharen?

Zit jouw zone erbij? Spin en win een volledige kuur!

Win een gratis kuur van 7 behandelingen

Tijdelijke actie waar maximaal 20 klanten een gratis pakket of flinke korting kunnen winnen. Spin het rad van fortuin en WIN

Waarom de Diode AresMix laser?

Het hele jaar door geen haar!

Voor alle huidtypes

Volledig pijnloos

Nieuwste technologie met 4 Golflengtes

De Diode AresMix laser is de laatste meest innovatieve 2023 technologie op het gebied van laser ontharing!

Het Diode laser systeem beschikt over 4 dieptes van 808nm + 755nm + 1064mn + 940mn  deze golflengtes worden geabsorbeerd door de melanine in de haar follikel welke hierdoor vernietigd wordt.

Door de 4 golflengtes en kop die tot -17 graden koelt, wordt deze laserontharing als pijnloos ervaren.

De nieuwe laser is geschikt voor alle huidtypes en kan het gehele jaar ingezet worden.

Door de laatste technologie te combineren met onze unieke ontharing methode, zijn de resultaten gegarandeerd beter en veiliger dan bij andere aanbieders.

Uit ervaring weten wij dat in ruim 98% van de gevallen wij succesvol zijn en onze klanten meer dan tevreden zijn (gemiddeld 4,9 sterren).

Er zijn 5 tot 7 behandelingen nodig om 90 tot 95% van je haar definitief te verwijderen.

Dit is dan ook de rede dat wij als enige aanbieder van laser ontharen een succes garantie aanbieden.

Wil je hier gebruik van maken? Klik dan op de knop hieronder en maak kans op 7 gratis behandelingen!

Nog maar 3 plekken beschikbaar

Uren
Min
Sec

Wat zijn de voordelen van Hairremoval-kliniek?

Over Hairremoval-kliniek

Welkom bij de Hair Removal Kliniek.
Wij zijn Demi en Marja Fernandes. Ja het klopt, wij zijn moeder en dochter en beiden trotse eigenaars bij de Hair Removal Kliniek. Onze passie is om mensen beter in hun vel te laten zitten door middel van de allernieuwste technologieën.

Aandacht
Als we alle feedback van onze klanten op een rijtje zetten valt ons op, dat aandacht voor hen een belangrijke rede is dat ze voor ons hebben gekozen. 

Tijdens een intake bespreken wij wat jij wilt bereiken. Aan welke haargroei je je het meest irriteert en wil je alles in een keer aanpakken of starten we met een kleiner behandel gebied. Van ons mag je een eerlijk en oprecht advies verwachten. Ook als dat betekent dat we je niet kunnen helpen. Uiteindelijk neem jij de beslissing of je een behandeling wilt starten en welke gebieden je wilt laten ontharen. Misschien wil je er nog over nadenken. Ook dat is geen probleem vanuit ons geen enkele druk. 

Voordat we beginnen nemen we eerst een laser huidtest af, zodat we er zeker van zijn dat je haar en huid goed reageert op de behandeling. Bij ons draait alles om aandacht!

Specialisme
Iedere dag helpen wij klanten met het ontharen van hun lichaam, dit is onze specialisme. Al onze therapeuten zijn gecertificeerde specialisten op het gebied van laserontharing. Ze zijn opgeleid volgens de hoogste standaard om onze door CE goedgekeurde lasers van medische kwaliteit te gebruiken. Ontharen is niet het enige wat ze doen, onze therapeuten zijn ook gecertificeerd om Anti Aging behandelingen te verrichten. Dit betekent dat ze verstand hebben van jouw huid. Door deze mix van expertises kunnen ze met vertrouwen gebruikmaken van het volledige scala aan behandelingsparameters en instellingen die beschikbaar zijn op onze lasers. 

Om de beste resultaten uit uw sessies te halen, is het essentieel dat je tijdens de volledige kuur wordt gemonitord en de gegevens in je digitale-dossier worden opgeslagen. We doen ons uiterste best om tijdens de hele kuur jou door dezelfde therapeut te laten behandelen.

Tarieven
De beslissing waar je een laser ontharing behandeling wilt ondergaan kan verwarrend zijn. Zeker als je alleen de prijzen gaat vergelijken. Hairremoval-kliniek is niet altijd de voordeligste aanbieder van permanent ontharen. Dat kan ook niet als je kwaliteit wilt leveren. De prijs wordt voor het grootste deel bepaald door, hoe goed en ervaren de specialist is, de kwaliteit van de Laser en de tijd en daarmee aandacht die je als klant nodig hebt om een goed en veilig resultaat te krijgen. Veel te vaak krijgen wij te horen dat een klant bij ons terecht komt omdat ze ontevreden waren over de resultaten bij een andere kliniek. “Waar het afrekenen van de behandeling meer tijd in beslag  nam dan de daadwerkelijke behandeling”.

Nog maar 3 plekken beschikbaar

Uren
Min
Sec

Geen-Resultaat-Succes-Garantie!

Hairremoval-kliniek SUCCES – GARANTIE:

Wij zijn zo overtuigd van onze behaalde resultaten dat wij jullie een SUCCES-GARANTIE bieden.

Geen resultaat?

Als je een kuur afneemt van minimaal 7 behandelingen (mannen 9 behandelingen) bieden wij je onze succes garantie. Wat betekent dat als je na de kuur  onverwachts niet klaar bent, je op iedere extra behandeling maar liefst 50% korting ontvangt. Wij staan voor tevreden klanten

Hairremoval-kliniek heeft hiervoor gekozen, omdat veel mensen slechte ervaringen hebben met ontharen. Mooie verhalen over het aantal behandelingen die je nodig hebt en aan het eind 2 maal zoveel geld kwijt zijn dan vooraf ingeschat. En vooral niet te vergeten dat je 12 keer naar de kliniek moet komen. Dus als wij niet het gewenste resultaat in 7 behandelingen (mannen 9) behalen. Dan leggen wij ook geld bij en krijg jij op de resterende behandelingen maar liefst 50% korting.

Door super goede resultaten bij 98% van onze cliënten, durven wij jullie deze succes garantie te bieden. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen en alle twijfel wegnemen.

Het is een kwestie van de juiste kennis, ervaring, aandacht en de hoogste kwaliteit van apparatuur, wat ervoor zorgt dat wij als enige kliniek deze garantie bieden. 

Nog maar 3 plekken beschikbaar

Uren
Min
Sec

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle in vier verschillende fases.

De reden dat we dit doen is om er voor te zorgen dat we samen echt het beste resultaat gaan realiseren met onze laser behandeling. We willen je niet aan je lot overlaten. Hieronder zie je onze stappen

Stap 1

Win de Korting of Gratis Behandeling

Draai aan het rad en win je prijs. Je ontvangt per mail een unieke code die je mee kan nemen naar je afspraak!

Stap 2

Plan je Adviesgesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied(en). Wij zullen op geen enkele manier druk uitoefenen en respecteren je beslissing ook als je besluit geen behandeling afneemt.

Stap 3

De Behandeling

We starten met het aftekenen van de te behandelen zone en dan gaan we beginnen. Tijdens de behandeling zal de  therapeut alles stap voor stap uitleggen. Zodat jij precies weet wat er gebeurt en je op je gemak voelt.  

Stap 4

Nazorg

De komende weken staat de specialist voor je klaar indien je nog vragen hebt. Na 7 weken plannen we een controle consult. Tijdens dit consult bespreken we welke resultaten je hebt geboekt en bespreken we of je wellicht nog andere wensen hebt. 

Nog maar 3 plekken beschikbaar

Uren
Min
Sec

Tevreden cliënten

Voor ons draait alles om aandacht. Aandacht als je een intake gesprek hebt. Aandacht als je een keuze maakt. Aandacht tijdens de behandeling. Aandacht voor een stukje nazorg.     

Goedkeuring en opleiding

Al ons personeel zijn gecertificeerde laser specialisten. Dit is bij Hairremoval-Kliniek echt een vereiste, we willen namelijk dat je geholpen wordt door experts die weten wat ze doen tijdens je behandeling.

De gebruikte apparatuur is de laatste nieuwe 2023 technologie. Wij durven te beweren dat we beauty technologie nerds zijn. Wij zorgen ervoor dat we altijd, in een markt die continu in beweging is, met de laatste technologie werken, tegen de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Dat mag je van ons verwachten.

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 10:00 – 22:00
Za: 09:00 – 17:00

+31 6 18 13 32 07
Nobelstraat 12
3262 PM  Oud-Beijerland

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facbook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

© 2023 | Hairremoval-kliniek Expert in laser ontharen | een United-Beauty Company |